Vijesti

Lav s BalCannesa – trofej komunikacijske džungle

Ako još niste ukrotili svog lava, evo prilike da saznate kakva je agencijska klima za njega najpogodnija i da krenete u lov!

On nije samo nagrada – lav s BalCannesa ima karakter i ne pristaje na bilo što, nego, u maniri kralja komunikacijske džungle, mudro odabire pobjedničke agencije koje nižu uspjehe. Prijave su u tijeku, stoga smo za vas istražili kako su se lavovi smjestili u prošlogodišnjim pobjedničkim agencijama, dobitnicama nagrada za najbolje projekte po izboru žirija agencija, medija i oglašivača, najbolji projekt na više tržišta regije, najbolji projekt BalCannesa te naposljetku najbolju agenciju BalCannesa.

U nekim agencijama lav ima svoju povlaštenu poziciju te motivira, autoritativno nadgleda projekte i iščekuje nove nagrade, dok je u drugima domaća životinja s kojom uvijek možete u šetnju, ali i popiti prijateljsku kavu. No svi su se složili u jednom – lav pobjednicima svakako donosi dobru sreću jer na svemu što dotakne ostavi malo svoje kreativne svjetlucave prašine.

Ako želite uputstva za lovljenje i dresuru lava, pročitajte priče o lavovima s BalCannesa. I nemojte čekati, nego svoje projekte prijavite odmah – jer samo najodvažniji dobivaju lavove.