web.burza

web.burza

web.burza.hr

Rusanova 13

Zagreb, Hrvatska

ČLANICA HURA

web.burza digitalna je i kreativna agencija specijalizirana za projektiranje i razvoj online rješenja s više od petnaest godina iskustva rada s različtim brendovima. Od strateškog planiranja do implementacije i digitalnog oglašavanja, ostvaruju projekte koji, uz tehničku zahtjevnost i inovativnost, iziskuju i veliku dozu kreativnosti, ali i poznavanja tržišta te navika suvremenih potrošača. Kroz UX radionice primarni im je cilj pomaganje brendovima u raznim industrijama da postignu svoje poslovne rezultate u digitalnom okruženju.

Tvrtka trenutno zapošljava 40 ljudi, a krajem 2016. otvoren je i novi ured u Osijeku. Da se web.burza širi dokaz su i novi inozemni klijenti poput talijanskog giganta namještajem Conforame, internacionalne organizacije The Engine Room te američke firme za analizu gena Gencove. Među klijentima web.burze na domaćem tržištu ističu se priznati brandovi poput Podravke, Beck'sa, RTL-a, Emmezete, Vipneta, Nove TV i mnogi drugih.

Petu godinu zaredom osvojilI su nagradu MIXX u kategoriji Best Website na nacionalnom festivalu Dani komunikacija u Rovinju, za Vipnet.hr stranicu. Time su jedina agencija koja je 5 godine za redom odnijela ovu prestižnu nagradu u bilo kojoj kategoriji!

Projekti