Grey Worldwide Zagreb
Top 25

Grey Worldwide Zagreb

www.grey.hr

Strojarska cesta 20

Zagreb, Hrvatska

ČLANICA: Member of HURA

Od mjesta na kojemu se nalazimo do načina na koji radimo; ono što nas inspirira i oni kojima se divimo – sve to odražava Greyevu kulturu kreativnosti. Želimo da naše ideje budu izazov i promijene način na koji drugi percipiraju svijet oko sebe. Kreiramo Long ideje i živimo Open culture.
Što znači Open culture? Za nas je to prije svega otvorenost, učinkovitost, kreativnost i zajednički rad na rješenjima. Komplicirani i dugi procesi koji prolaze različite faze i različite sobe, ne odgovaraju horizontalnoj filozofiji otvorenosti koju ponosno živimo svaki dan. Brzina, agilnost i suradnja stupovi su na kojima gradimo sva naša rješenja. Stoga su ona pametna i raznolika, a timovi koje kreiramo za svaki pojedini proces uvijek zadovoljavaju potrebe naših klijenata.
Long je uvijek bolje od Big – Big idea dolazi i odlazi, ali Long idea ostaje. Long idea putuje dalje, potiče konverzaciju i utječe na popularnu kulturu. Ona uključuju ljude; daje im razlog za razmišljanje i znanja koja su im potrebna za djelovanje.

Projekti