Vijesti

Integracija na BalCanneski način na Weekend Media Festivalu

Zavirite iza kulisa nekih od višestruko nagrađivanih projekata koji su uspješno spojili oglašavanje i odnose s javnošću.

Integrirana komunikacija u industriji, sinergijom oglašavanja i odnosa s javnošću, postiže sjajne rezultate, a svoja iskustva sa stvarnim integriranim kampanjama podijelit će predstavnici pet regionalnih agencija čiji su projekti nagrađivani na domaćim i stranim natjecanjima: Jasmina Nikolić (New Moment New Ideas Company, Srbija), Vasilije Ćorluka (Publicis One, Makedonija), Almir Okanović (BBDO Zagreb, Hrvatska), Petra Krulc i Jernej Špende (Grey Ljubljana, Slovenija) te Igor Mladinović (Imago Ogilvy, Hrvatska) uz moderatora Davora Bruketu (Bruketa&Žinić OM, Hrvatska).

“Svi pričaju o integraciji PR-a i oglašavanja no sve ostaje na nekoj načelnoj razini. Želimo zakoračiti iza kulisa nekih komunikacijskih kampanja iz regije koje su uspješno spojile oglašavanje i odnose s javnošću, pametno iskoristivši znanja i alate obje struke, kako bi postigle najbolje rezultate. Zanima nas razotkriti realni proces rada na takvim kampanjama, čuti stvarne izazove s kojima su se autorski timovi susretali i kako su ih riješili,” poručio je Bruketa.

Uz razgovor i case study prezentacije, panelisti vas vode iza kulisa svojih projekata i otkrivaju kako se (jednostavna) ideja razvija u projekt, na koji način pritom savladati njegove eventualne krizne i problematične faze te zašto je baš integrirana komunikacija polučila značajan uspjeh.

Panel će se održati u petak, 22. rujna u glavnoj dvorani (Vikend) s početkom u 15:30 sati.