Bamboo Lab

Bamboo Lab

https://bamboolab.eu/

Josipa Jurja Strossmayera 341

31000 Osijek, Hrvatska

Bamboo Lab globalno je usmjerena agencija za digitalni marketing i web development kojoj je misija kreirati znamenitu digitalnu prisutnost tvrtkama diljem svijeta.

Mi smo najsrdačnija družina putujućih web i marketing profesionalaca koje ćete ikada upoznati. Pomažemo brendovima efektivno rasti kroz:

- Web development - kreirajući jedinstvene, prilagodljive i učinkovite web stranice te aplikacije po narudžbi putem inovativne tehnologije i svježe doze kreativnosti

- Digitalni marketing - pružajući potpun spektar digitalnih marketinških usluga krojenih kako bi privukle promet na vaše web stranice i proizvele rezultate (community management, usluge brendiranja, stvaranje sadržaja te digitalno oglašavanje i copywriting)
Edukacija i savjetovanje - učeći vas kako uključiti društvene mreže u vaš marketinški program, poboljšati rezultate vaših web stranica ili savjetovati vas o sigurnosti i optimizaciji web stranica.

Sudjelovali smo na više od 60 konferencija svih veličina i oblika, a životno učenje i stvaranje veza nešto su u što čvrsto vjerujemo. S obzirom na to da smo proputovali, studirali, radili i zaljubili se u preko 60 zemalja na 6 kontinenata - potičemo naše zaposlenike i klijente da učine isto; vide svijet, donesu natrag inspiraciju i izgube ograničenja koja su nekada imali. Pobrinut ćemo se da vas vaše sljedeće putovanje odvede do savršenog web projekta!

Projekti