HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Zašto se prijaviti

Ako vam treba dodatni poticaj za sudjelovanje, BalCannes je jedinstvena prilika da se kao agencija predstavite postojećim i potencijalnim klijentima iz 6 zemalja regije sa svojim najboljim radovima i projektima. BalCannes vam za to nudi platformu putem:

  1. Petominutne prezentacije vašeg rada u glavnoj dvorani Weekend u sklopu programa festivala

  2. BalCannes Yellow Pages, regionalne online baze reklamnih agencija putem kojeg agencije i projekte možete pretraživati tijekom cijele godine

  3. Screening sessiona prijavljenih radova na Weekend Media Festivalu

  4. 1/1 str. u specijalnoj knjizi Media Marketinga
     
  5. 50% popusta za prijave agencija na ovogodišnje Epica nagrade za agencije onih 25 radova koji će biti izabrani kao najbolji na BalCannesu 

Ujedno, dio natjecatelja sudjelovat će u seriji BalCannes panel rasprava koje će aktualizirati relevantne teme iz industrije.

Ne zaboravite, tisuće sudionika Weekend Media Festivala koji se iz godine u godinu okupljaju u Rovinju imat će priliku vidjeti vaše radove čime ćete predstaviti vašu agenciju ili tvrtku regionalnom tržištu na najbolji mogući način. Njihov detaljan popis pogledajte OVDJE.

Svaki prijavljeni rad bit će prikazan na BalCannes screeninzima u sklopu festivala u rotaciji s drugim prijavljenim radovima, dok će agencije čiji su projekti izabrani među 25 najboljih (o čemu će biti obaviješteni najkasnije 25. 9. 2015.), dobiti priliku osobno predstaviti projekt na glavnoj pozornici festivala u najboljem terminu te će im biti uručen poseban certifikat. Svaki projekt može se prezentirati najviše 5 minuta, kako bi publika u što kraćem vremenu dobila što više informacije.

Veselimo se vašim prijavama!

IZDVOJENE AGENCIJE