HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Što je to BalCannes

Već godinama, tisuće marketinških profesionalaca - oglašivača, medija i agencija iz regije okuplja se na Weekend Media Festivalu. Stoga je upravo Rovinj pravo mjesto za inicijativu prigodnog naziva BalCannes u sklopu koje agencije iz jugoistočne Europe imaju priliku predstaviti se tržištu regije izlaganjem svojih najboljih projekata, što je istovremeno prilika za oglašivače da se na jednom mjestu upoznaju s najboljom marketinškom praksom iz šest zemalja regije!

Svrha BalCannes revije nije natjecateljska nego svojevrstan pregled agencijskog tržišta regije što je odlična prilika oglašivačima za uvid u najbolje agencijske radove i koristan alat prilikom odabira agencije koja će im pružiti najbolju marketinšku podršku. Agencijama predstavlja jedinstvenu priliku iz prve ruke saznati što se događa izvan njihovih granica. Stoga su sve reklamne agencije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije pozvane da predstave svoje najbolje projekte.

Iako BalCannes nije natjecateljskog karaktera, 25 najzanimljivijih projekata, predstavnici agencija moći će dodatno predstaviti sudionicima putem 5-minutne prezentacije u glavnoj festivalskoj dvorani na Weekend Media Festival-u, u udarnom terminu festivala, a dio će sudjelovati u seriji BalCannes panel rasprava koje će aktualizirati relevantne teme iz industrije.

Svi prijavljeni radovi bit će prikazani na BalCannes Yellow Pages koji je, kao baza najboljih agencija regije i njihov svojevrstan imenik, aktivan cijele godine te uključuje samo radove i agencije prijavljene na BalCannes reviju, zatim u sklopu BalCannes screening programa na Weekend Media Festivalu te kao dio specijala Media Marketinga u kojem će biti prikazano 25 najboljih agencija i radova (1/1 str.), a specijal distribuiran oglašivačima i agencijama iz cijele regije.

Ove godine jedinstvena prilika agencijama da se predstave i u globalnoj konkurenciji otvorena je partnerstvom koje je ostvareno između BalCannesa i globalnog natjecanja Epica Awards. Ovim je partnerstvom za agencije onih 25 radova koji će biti izabrani kao najbolji na BalCannesu, ostvareno 50% popusta za prijave agencija na ovogodišnje Epica nagrade, koje će se u studenom održati u Berlinu.

Kako sudjelovati na BalCannesu saznajte OVDJE.

IZDVOJENE AGENCIJE