HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Kontakt i impressum

Kontakt i informacije

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail adrese .

Impressum

WEEKEND MEDIA FESTIVAL – Weekend je najveći regionalni festival komunikacija koji se već osmu godinu za redom održava u Tvornici duhana u Rovinju gdje okuplja domaće i regionalne medijske, marketinške i PR profesionalce. Uz vrhunska predavanja, panel rasprave i prezentacije Weekend je poznat i kao mjesto najboljih koncerata i party-ja s kojima završava ljetna sezona u Rovinju.

HURA – Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja agencije za tržišno komuniciranje i djeluje promičući i unaprijeđujući zajedničke interese članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 31 članicu i zastupa preko polovice ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu.

Član Uprave HURA:
Davor Bruketa –

Izvršna direktorica HURA:
Dunja Ivana Ballon

Izvršna direktorica marketing i sponzorstva Weekend Media Festival:
Zelda Bećirević

Direktor regionalne suradnje:
Ekrem Dupanović -

Project manager:
Lara Stolnik -

Project assistant:
Iva Pavelić -  
 

Projekt podržavaju: International Advertising Association (IAA) Srbija, Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS), Slovenski oglašivački zbor (SOZ), Nacionalno udruženje za marketing komunikacije (AMAC) Crna Gora i Hrvatsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje (HURA)

Medijski partneri: Media Marketing (BIH), Marketing mreža (RS), Netokracija (HR), Marketing 365 (MK) i Marketing magazin (SLO) 

Partneri projekta: Fabrika, iZone, Demode, Produkcijska kuća, Megaprint, Outdoor Akzent, Hrvatska gospodarska komora (HGK)

POSEBNO HVALA: Ekrem (Media Marketing), Boris (Marketing 365), Ivana (Marketing mreža), Marjan (Marketing magazin), Ivan (Netokracija), Marin i Nikola (Demode), Bojan i Mirza (Fabrika), Matija Raos (HDNP), Jelena (IAA Srbija), Barbara (SOZ), Velibor (AMAC), Stana (UEPS), Anđela i Irina (iZone), Neven i Marko (Produkcijska kuća), Dejan i Andrea (Megaprint), Krešo, Jelena i Sanja (Outdoor Akzent), Deda i Nadan (IDD Production), Petra i Mirella (Pepermint), Lora :)

IZDVOJENE AGENCIJE