HR | EN | LOGIN

BALCANNES

Kako sudjelovati

Prijave su tijekom ljeta otvorene za sve zainteresirane agencije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije unutar 10 zadanih kategorija. Ove godine, mogu se prijaviti projekti realizirani u periodu do 10. 9. 2015. godine (bitno je da su radovi do tada makar dijelom bili prikazivani). Radovi se mogu prijaviti na matičnom ili engleskom jeziku, a prijavni period je produljen do 20.9.2015.

Radovi se prijavljuju u obliku video sažetka trajanja do 3 minute (format: mp4, min. res. 720x576, max 120 MB) u kojem treba prikazati kreativne materijale i u kratkim crtama opisati ostavljeni izazov i tržišni kontekst kao i odabrano rješenje i postignute rezultate. Potrebno je jasno i sažeto na najbolji način opisati projekt i predstaviti ga kolegama iz regije. 

Prijave se obavljaju isključivo on-line putem uz naknadu za prva četiri prijavljena rada iste agencije. Ostale su prijave besplatne. Cijena po prijavljenom radu iznosi 119 € / 899 kn + PDV (25%) za članove HURA-e, SOZ-a, IAA-a, UEPS-a i AMAC-a te agencije debitante, a za sve ostale iznosi 132 € / 999 kn + PDV (25%).

Prošlogodišnje prijavljene radove možete pretraživati OVDJE.

Prijavnicu za ovogodišnji BalCannes možete ispuniti OVDJE.

Kotizacije za Weekend Media Festival

Svi prijavitelji BalCannesa ostvaruju poseban popust na kotizaciju za sudjelovanje na Weekend Media Festivalu koju je moguće kupiti po povoljnoj cijeni od 2.200 kn + pdv (ona nije uključena u cijenu prijave na BalCannes).

IZDVOJENE AGENCIJE