Vijesti

Upoznajte: Ovation BBDO

Razgovarali smo Vladimirom Mitrovićem, kreativnim direktorom beogradske agencije Ovation BBDO;

 

Prošle godine odabrali su nas u top 25 projekata BalCannesa zato što… Verovatno zato što smo uspeli da pridobijemo pažnju publike i budemo zabavni u isto vreme. U Top 25 je bilo jako dobrih kampanja iz celog regiona pa nam je još draže da smo se tu našli sa dva rada, integrisanom kampanjom za „Chipsy Domaćinski“ i online kampanjom „Apple u UniCredit Banci“.

(možete ih pogledati OVDJE i OVDJE)

Advertising je i dalje super biznis zato što Uprkos svim poteškoćama i dalje imate mogućnost da ispričate priču, da zabavite i da se zabavite, da utičete na formiranje nečijeg mišljenja i stava o brendovima, koje bi, da nema advertajzinga, morali da uzimamo zdravo za gotovo.

Moja agencija je najbolja na svijetu zato što… “ …zato što mi je cila luuudilo”. Divan skup talentovanih, pametnih i posvećenih ljudi spremnih da se bore za svoju ideju dok je ne vide na ulicama. Lepo je raditi u takvom okruženju.

Oko ovogodišnjeg BalCannesa najviše me veseli… da vidim kako će izgledati novih TOP 25 sada kada je sastav žirija promenjen i umesto novinara radove ocenjuju oglašivači. Interesantno će biti da vidimo koliko će hrabro i objektivno klijenti gledati na prijavljene radove. Ideja da se na neki način suoče oni od kojih ovo reklamno tržište i zavisi je sveža, ali osećaj je pomalo kao da ste na piču.

 

Više o agenciji Ovation BBDO naći ćete na balcannes.com/ovationbbdo.