Vijesti

Upoznajte: K&K Promotion

Nenad Trifunović, kreativni direktor u agenciji K&K Promotion ponudio nam je stvarno zanimljive odgovore na naša pitanja;

 

Prošle godine odabrali su nas u top 25 projekata BalCannesa zato što… se ne odabire top 5 već 25 projekata, očito. Ujedno, žiri smo impresionirali lažnim obećanjima, prijetnjama, iznudama, originalnošću kreativne ideje, kvalitetom izvedbe i ostvarenim rezultatom. Teško je reći što je presudilo. Nitko ne smije priznati.

(vi procijenite što je presudilo OVDJE)

Advertising je i dalje super biznis zato što… je tako glamurozan i potpuno u skladu s nerijetkim filmskim reinterpretacijama, ali s još više raznih intriga, razuzdanog sexa, besprizornog partijanja, bezumnog opijanja, ekscentričnih putovanja i čarobnih instant rješenja koja su rezultat sporadične inspiracije pojedinca. Sredstva kojima se raspolaže u pravilu su neograničena i oglašivači su uvijek skloni hazardnim rješenjima gdje isključivo najlucidnije ideje mogu proći. Ukratko, The World is our oyster.

Moja agencija je najbolja na svijetu zato što… je moja, naravno. Radno vrijeme je neradno vrijeme. Posao je izrazito relaksirajući tako da nas desetak dolazi na posao da bi se odmorili od iscrpljujućih zabava. Više nego izdašna primanja više ne znamo kako bi potrošili. Ukoliko imaju dovoljno interesantan problem, mi plaćamo klijentima priliku da ga riješimo. Tu je naravno i slava. Na stalne ovacije i gorljivu zahvalnost već smo navikli i više ne znamo kako odoliti klijentima koji nas žele posvojiti.

Oko ovogodišnjeg BalCannesa najviše me veseli… ponovno okupljanje na Weekend Media Festivalu u Rovinju, zavidni pogledi kolega i oni puni razumijevanja od žirija, asketska druženja na poslovnim večerama i redefiniranje komunikacijske paradigme tržišnog pozicioniranja kroz multimedijsku platformu.

Tko nije na BalCannesu…

…nek se makne na stranu?

…otrovat ćemo mu hranu?

…govance mu na dlanu?

…ne radi po planu?

…liže svoju ranu?

 

Više o agenciji K&K Promotion potražite na balcannes.com/kk-promotion.