Vijesti

Upoznajte: Headmade

Goran Segedinac, direktor razvojnih projekata beogradske agencije Headmade odgovorio nam je na nekoliko pitanja, odgovore donosimo u nastavku;

 

Ove godine smo posebno ponosni na… sebe zato što još uvek pronalazimo razloge koji nam pružaju mogućnost da pozitivno odgovorimo na vaše drugo pitanje.

Još nismo odustali od advertisinga zato što… parafrazirat ću spisateljicu Astrid Kruz, koja kaže – Ukoliko prestanemo da budemo to što jesmo, ideje će nas udaviti dok spavamo. Mada, svaki dan proživljavamo filmske blokbastere. Juče smo pustili suzu uz “PROHUJALO SA PIČEM”, a danas ponovo gledamo “BRIF IZ ULICE BRESTOVA”. Za vikend nam je klijent najavio akcioni “NEMOGUĆI ROK” i naš omiljeni “POSLEDNJA KOREKTURA”.

Oglašivači su dobar izbor za Balcannesov žiri… zato što će takav pristup otvoriti potpuno nove horizonte, te će umesto struke svoju reč dati i oni od kojih struka živi, čime će se agonija nastaviti i na jedinom mestu gde smo imali šansu da budemo svoji na svome.

Regionalno tržište za našu agenciju znači… igre bez granica.

Za ovogodišnji BalCannes pripremamo… One su uvek spremne. U Rovinj stižemo s najboljim gradskim ribama. Druge će možda nagraditi, ali njih će sigurno pamtiti.

Vidimo se u Rovinju 🙂

 

Više o agenciji Headmade potražite na www.balcannes.com/headmade.