Vijesti

Tko su najbolje agencije u regiji? Prijave za BalCannes otvorene su do 1.9.!

Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regije pozvane su do 1. 9. 2017. prijaviti svoje projekte na BalCannes.

Najbolje agencije sa sobom će kući ponijeti posebnu nagradu – BalCanneskog lava, a ove godine bit će dodijeljeno njih čak sedam. Uz glavne nagrade za najbolju agenciju i projekt BalCannesa, te posebnih nagrada žirija agencija, oglašivača i medija, nagrađivat će se najbolji projekt za regionalno tržište i najbolji projekt za inozemno tržište.

Ove godine, najboljih 25 projekata regije odabire žiri kojeg čini čak 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara koji prate struku. Budući da se i na tržištu sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, ovogodišnji žiri, kojem će se po prvi put pridružiti predstavnici agencija, ponudit će najkvalitetniju selekciju projekata na BalCannesu do sada.

U organizaciji HURA-e (Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festivala, šesto izdanje BalCannesa, revije najboljih regionalnih agencija za tržišno komuniciranje, i ove će se godine održati u Rovinju, od 21. do 24. rujna u prostorima stare Tvornice duhana, kao dio trodnevnog festivala koji ove godine slavi svoj deseti rođendan.

Svoje projekte prijavite na www.balcannes.com.