Agencije imaju još jedan dan da pošalju svoje prijave i tako konkuriraju za jednog (ili više) od sedam statua BalCanneskih lavova.

O 25 najboljih projekata BalCannesa odlučivat će žiri kojeg čine neki od najboljih i najiskusnijih stručnjaka industrije tržišnog komuniciranja u regiji, a koji su ujedno predstavnici oglašivača, agencija i novinara koji prate struku.

Na BalCannesu se nagrađuju najbolja agencija i najbolji projekt, a posebne nagrade dodjeljuje i svaki od tri zasebna sastava žirija – oglašivača, agencija i novinara. I ove godine statue BalCanneskih lavova čekaju na najbolji projekt inozemno tržište, ali i najbolji regionalni projekt koji je realiziran na najmanje tri tržišta regije.

Posebna prilika za sve prijavitelje ove godine jest mogućnost sudjelovanja na međunarodnom festivalu kreativnosti Cannes Lions 2019. budući da će agenciji koja bude proglašena najboljom na BalCannesu organizatori honorirati trošak prijave jednog projekta.

Osim BalCanneskih lavova, ove godine posebne nagrade bit će dodijeljene i svim agencijama plasiranima u TOP 25 najboljih projekata prema odabiru cjelokupnog sastava žirija.

Sve zainteresirane agencije svoje projekte mogu predati do petka 7.9.2018 u ponoć na www.balcannes.com/prijavnica/.

Po sedmi put BalCannes će se održati u glavnoj dvorani Weekend Media Festivala u Rovinju u petak, 21. rujna s početkom u 16:45 sati.