Vijesti

Šest razloga zašto se prijaviti na BalCannes

Malo nas dijeli od sedmog izdanja BalCannesa, regionalnog natjecanja najboljih agencija, točnije tri tjedna.

Prijave traju do petka 7.9., a u slučaju da ste još u nedoumici kliknuti na prijavu ili ne, proučite šest razloga zašto biste to trebali učiniti:

1. Predstavite se klijentima

Tijekom godina, regionalni agencijski direktori, kreativci i brojni sudionici prepoznali su BalCannes kao platformu koja agencijama pruža priliku da se predstave velikom broju oglašivača, potencijalnih klijenata i medija.

2. Osvojite Cannes

Najbolja agencija BalCannesa dobit će priliku natjecati se sa svojim projektom na Cannes Lions 2019. – najpoznatijem međunarodnom festivalu kreativnosti.

3. Budite jedna od najboljih agencija u regiji

BalCannes se kroz godine pozicionirao kao mjesto na kojem vašem poslovanju priznanje čitave regije dodjeljuju predstavnici cijele struke i kao projekt koji na regionalnom nivou njeguje specifičnosti tržišta i njegovih potrošača.

4. Saznajte kako na vaše projekte gledaju klijenti, kako agencije, a kako mediji

Samo na BalCannesu, jedinstveni koncept natjecanja vam omogućuje uvid u zasebna mišljenja različitih predstavnika struke; klijenata, agencija i novinara.

5. Postanite dio BalCannes Yellow Pages baze

Svi prijavljeni projekti postaju dijelom BalCannes Yellow Pages, online baze reklamnih agencija koje tijekom cijele godine služe kao koristan alat oglašivačima koji su u potrazi za novim poslovnim partnerima.

6. Upišite svoje projekte u Kreativni portfolio by Media Marketing

Riječ je o knjizi koja na godišnjoj bazi skuplja nagrađivane projekte iz regionalne komunikacijske industrije, uključujući i BalCannes. Sve kampanje u knjizi predstavljene su u potpunosti od briefa do krajnjih rezultata te popraćene ključnim vizualima.

Za više informacija posjetite www.balcannes.com.