Vijesti

Saznajte tko će kući ričući!

Pridružite nam se danas (21.9.) u glavnoj dvorani Vikend u 16:45 na dodjeli BalCannes nagrada i predstavljanju najboljih projekata iz regije! 

Autori će osobno predstaviti svoje projekte pred brojnim oglašivačima i publikom Weekend Media Festivala, a najbolji među njima osvojit će BalCanneske lavove.

Zanima te na čemu agencije vrijedno rade cijele godine? Klijent si i uvijek si u potrazi za agencijom koja ti može pružiti najbolju marketinšku podršku? Ako je odgovor da, pridruži nam se i saznaj tko će kući ričući!

Svakako vam preporučujemo i da nam se u 12:30 sati pridružite u glavnoj dvorani Vikend na panelu “(R)evolucija agencija” na kojem će Davor Bruketa (Bruketa&Žinić&Grey, Hrvatska), Relja Jović (I&F McCann Grupa, Srbija), Mitja Tuškej (Direct Media, Slovenija), Daniel Ackermann (Degordian, Hrvatska) i Anđelko Trpković (Publicis One, Srbija) raspravljati o redefiniranju uloge kreativnih agencija i otvaranju vrata praksi gdje interveniranje u srž proizvoda tj. usluge postaje game changer.