Vijesti

Najbolje agencijske projekte ove godine bira žiri oglašivača

BalCannes, regionalna revija najboljih agencijskih radova za početak lipnja najavljuje otvaranje prijava za peto izdanje BalCannesa koji će se tradicionalno održati na Weekend Media Festivalu u Rovinju. Iako će na službenim stranicama BalCannesa pravilnik s novim raspisom natječaja biti objavljen u lipnju, agencije već sada mogu početi pripremati svoje najbolje projekte.

Velika novost ovogodišnjeg BalCannesa bit će žiri sastavljen od predstavnika oglašivača, nekih od najboljih u regiji, što je dodatni motiv svim agencijama da prijave radove i impresioniraju klijente kojih je na BalCannes reviji svake godine sve više i koji budno prate agencijske uspjehe. Ujedno, time je oglašivačima dan još veći značaj na festivalu.

Budući da kvaliteta prijavljenih radova iz godine u godinu raste, novi žiri čeka teški posao odabira najboljih projekata regionalnog tržišta. Podsjetimo, najzanimljivijih 25 radova predstavnici agencija moći će osobno predstaviti petominutnim prezentacijama u glavnoj dvorani Weekend Media Festivala u udarnom terminu.

Organizatori BalCannes revije su HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festival.