Impressum

Za sva pitanja i dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail adrese  ili nazovite +38515810033.

Organizatori

HURA – Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Naši su članovi neke od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. Zajedno organiziramo nacionalni festival oglašavanja Dane komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, HURA-inu marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Borimo se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, mnoga istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo. Izvan granica djelujemo u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik Cannes Lions i Effie Worldwide organizacija za Hrvatsku.

WEEKEND MEDIA FESTIVAL – Deseto izdanje Weekenda poznato je događanje koje okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, predstavlja nove «pokretače», pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom je zajamčena odlična zabava. U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, trodnevni festival okuplja nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti, koji će ponovno odrediti poslovanje kakvo je nekoć bilo.

BalCannes podržavaju strukovne asocijacije regije: International Advertising Association (IAA) Srbija, Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS), Društvo za odnose s javnošću Srbije (DSOJ), Slovenski oglašivački zbor (SOZ), Nacionalno udruženje za marketing komunikacije (AMAC) Crna Gora, Makedonska asocijacija agencija za marketing (MAAM), Hrvatsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje (HURA).

Organizacijski tim:

Predsjednik Uprave HURA:
Davor Bruketa –

Izvršna direktorica HURA:
Dunja Ivana Ballon

Project Coordinator, HURA:
Silvija Kovačić – 

Izvršna direktorica marketinga i sponzorstva Weekend Media Festival:
Zelda Bećirević