O nama

Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail info@balcannes.com ili telefon +38515810033.

Organizatori

HURA – Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA!) vodeća je strukovna udruga u sektoru tržišnih informacija u Hrvatskoj. Naši su članovi neke od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. Zajedno organiziramo nacionalni festival oglašavanja Dane komunikacija s pripadajućim natjecanjima (Effie, IdejaX i Young Lions), HURA-inu marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Borimo se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, mnoga istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo. Izvan granica djelujemo u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik Cannes Lions i Effie Worldwide organizacija za Hrvatsku.

WEEKEND MEDIA FESTIVAL – Dvanaesto izdanje Weekend Media Festivala događanje je koje okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, predstavlja nove «pokretače», pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susjednih država, a pritom je zajamčena odlična zabava. U skladu sa svakodnevnim i stalnim promjenama, trodnevni festival okuplja nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti, koji će ponovno odrediti poslovanje kakvo je nekoć bilo.

BalCannes podržavaju profesionalne udruge diljem regije, uključujući Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS), Međunarodno udruženje oglašivača (IAA) Srbija, Srpska udruga za odnose s javnošću (DSOJ), Slovenski oglašivački zbor (SOZ), Makedonsko udruženje marketinških agencija (MAAM), Nacionalno udruženje za marketing komunikacije Crne Gore (AMAC) i Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA!).

BalCannes tim

Predsjednik Uprave, HURA:
Davor Bruketadavor.bruketa@hura.hr

Izvršna direktorica, HURA:
Dunja Ivana Ballondunja.ballon@hura.hr

Voditeljica projekata, HURA:
Silvija Kovačić – silvija.kovacic@hura.hr

Izvršna direktorica, marketing i sponzorstva, Weekend Media Festival:
Zelda Bećirevićzelda.becirevic@weekendmediafestival.com