Vijesti

HGK nastavlja s podrškom najboljim regionalnim projektima komunikacijske industrije

BalCannes će nagraditi najbolje regionalne komunikacijske pothvate, a Hrvatska gospodarska komora i ovom će prilikom pomoći unaprijediti razvoj domaće industrije.

Regija vrvi kvalitetnim projektima koji pomiču ljestvice kvalitete lokalno, a mnogi od njih pritom vrijedno rade na izvozu domaće kreativnosti po cijelom svijetu. BalCannes upravo zato prepoznaje i nagrađuje najbolje radove naše industrije u cijeloj regiji, a HGK se i ove godine pridružuje u toj misiji, promiče vrijednosti korisne za cijelu zajednicu te pomaže razvoju domaćeg poduzetništva i izvrsnosti industrije.

“Kvalitetu imamo, no moramo raditi na tome da se poduzetnicima i kreativcima olakša izvoz njihovih ideja. Cilj nam je stvoriti tržište koje će omogućiti domaćim projektima i idejama da budu globalno konkurentni. Želimo da kroz rad Udruženja marketinga HGK glas ove industrije čuju kreatori politika i da se struku uključi u rješavanje problema koji ih muče“, rekla je direktorica Sektora za komunikacije HGK Martina Sokač Saraga.

Putem Udruženja marketinga, HGK kontinuirano pruža podršku članicama industrije u svakodnevnom poslovanju i zastupa njihove interese pred nadležnim tijelima, a u aktivan rad može se uključiti bilo koja agencija za promidžbu (reklamu i propagandu) koja ima što za reći, javljaju iz HGK.