Human

Human

https://humaninteraction.com/

Rusanova 13

Zagreb, Hrvatska

ČLANICA HURAAMCHAM

Nakon 18 godina rada i više od 1000 uspješnih projekata, Human je prepoznat kao vodeći kada se radi o interakciji između klijenta i krajnjeg korisnika. Bavi se izradom strategija digitalnog nastupa, dizajnom User Experience-a, izrađuje web siteove, web i mobilne aplikacije, jednom riječju sva sučelja koja omogućavaju interakciju između ljudi i računala.

Od strateškog planiranja do implementacije i digitalnog oglašavanja, ostvaruju projekte koji, uz tehničku zahtjevnost i inovativnost, iziskuju i veliku dozu kreativnosti, ali i poznavanja tržišta te navika suvremenih potrošača. Kroz UX radionice primarni im je cilj pomaganje brendovima u raznim industrijama da postignu svoje poslovne rezultate u digitalnom okruženju.

Tvrtka trenutno zapošljava 40 ljudi, a krajem 2016. otvoren je i novi ured u Osijeku. Među klijentima na domaćem tržištu ističu se priznati brandovi poput Podravke, Beck'sa, RTL-a, Emmezete, A1, Nove TV i mnogi drugih. Među inozemnim klijentima ističu se talijanski gigant namještajem Conforama, internacionalna organizacija The Engine Room te američka firma za analizu gena Gencove.

Šestu godinu zaredom osvojilI su nagradu MIXX u kategoriji Best Website na nacionalnom festivalu Dani komunikacija u Rovinju, za Diners.hr stranicu. Time su jedina agencija koja je 6 godine za redom odnijela ovu prestižnu nagradu u bilo kojoj kategoriji!

Projekti