DNA Communications

DNA Communications

dna.rs/

Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 20

11000 Beograd, Srbija

ČLANICA IAA

Mi smo DNA Communications, punoletna advertajzing agencija, rođena za podizanje brendova, odrasla na ulicama, televizorima i drugim formatima Srbije i sveta, ponosna na svoje ocene i životna iskustva.

Tokom našeg razvojnog doba - od osnivanja davne 2001. godine do 2012. godine - zvali smo se Gistro advertising (dobro ime), negovali smo urođeni talenat za strateške i kreativne zadatke i osvojili ljubav brojnih klijenata iz najrazličitijih oblasti, od građevinske do prehrambene industrije. A kad smo napunili 18 godina, napravili smo žurku.

I to kakvu.

Žurku useljenja u vilu DNA House of Brands na Dedinju, gde smo pod istim krovom okupili čitavu dinastiju brend stratega, istraživača, dizajnera, kopirajtera, didžital mastera, vudu sveštenica, slobodnih zidara i radikala, menadžera i direktora - najavili smo spektakularnim kratkim filmom koji možete videti na našoj home stranici.

Danas nas je četrdesetak, živimo i radimo u miru i skladu, stvaramo magiju sa pogledom na zelenilo bašte i šarenilo paunovog perja, ispunjavajući na obostranu radost razumne (i one nešto kreativnije) želje klijenata... Ako ne verujete, tu je Bisnode potvrda bonitetne izvrsnosti koja nam je dodeljena kao jednoj od samo 2% kompanija u Srbiji sa najvišom ocenom kvaliteta.

Od usluga koje časno vršimo sa puno uspeha, izdvajamo:

Consumer & Market Research
Insight & Strategy
Brand Strategy
Visual identity
ATL
BTL
Digital
Content Writing
Event Management
PR
Internal Communications
Employer Brand Communications
Media buying

A sve to radimo isključivo zbog brendova. Svakog volimo najviše i svi dobijaju jednak tretman, jer

Svi su nam kao deca.

Projekti